PRomotion senaste nr
Start|Om tidningen|Annonsera|Tipsa oss|Kontakta oss|Platsannonser
Annonser

Connects årliga julträff hann genomföras

På höstkanten och med fokus på julgåvor så är det många profil- och promotionföretag som bjuder in sina kunder att under några timmar ta del av vad som finns för produkter. Connect Marketing AB i Malmö är inget undantag.

De satsade stort och skickade ut inbjudningar i och runt Malmö. Cirka 100 personer anammade inbjudan och många vandrade runt blad de olika borden. 13 leverantörer var på plats för att stötta försäljningen och ge tips. Det bjöds på frallor och kaffe samt smarriga chokladbitar.

De hade hyrt in sig i trevliga lokaler i Malmö centrum vilket säkert lockade till besök.

Utöver inbjudningar satsar Connect hårt på att skicka ut kataloger till befintliga och potentiella kunder runt om i Sverige. Viktigt är sedan att följa upp utskick. När så besökarna var på väg ut fick de en goodiebag. Att en goodiebag förmedlar ett budskap är givet, så det gäller att vara omsorgsfull i vilket budskap man vill ge. Bäst är att se till att de produkter man fyller bagen med representerar sitt företags varumärke och att företagets värderingar också representeras på bästa sätt.

Eftertanke är nyckeln. I detta fall hörde vi flera som sa att den var det bästa de någonsin fått och att det fanns lite olika produkter som de kunde visa upp för sina kolleger när de kom till sina kontor. F

AKTA OM CONNECT Connect är ett relativt ungt företag men med en samlad erfarenhet som sträcker sig långt längre tillbaka än till företagets födelse 2002. Bolaget har cirka 10 anställda med kontor i Malmö samt lager i Borås. Bolaget ägs av Mats Lindkvist och Ola Stenberg. Under åren har de byggt upp en stabil kundkrets av både små och stora företag, förvaltningar och organisationer världen över.